Opoja.net

Drejtori i Policisë në Prizren: Po e luftojmë krimin e organizuar

Kosova
Drejtori i Policisë në Prizren: Po e luftojmë krimin e organizuar

Drejtori i Policisë në Prizren, Nexhmi Krasniqi, thotë se policia, gjatë këtij viti, ka punuar intenzivisht në luftimin e krimit të organizuar në rajonin e Prizrenit.

Sipas tij, siguria në këtë rajon është në nivel të lartë.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Krasniqi tregon se gjatë tetë muajve të këtij viti, policia ka punuar në luftimin e trafikimit me qenie njerëzore.

“Deri më tash kemi arrestuar 21 person, që janë marrë me trafikim të qenieve njerëzore”, tha Krasniqi,transmeton PrizrenPress.

Ai tregon se policia është duke punuar në identifikimin e personave të tjerë që merren me këtë “zanat”.

Drejtori Krasniqi, tha po ashtu se, gjatë kësaj periudhe kohore, policia ka punuar edhe në luftimin e trafikimit të trogës.

“Është e vërtet që ka drogë, por policia është duke punuar në luftimin e kësaj dukurie, dhe ka arrestuar 32 persona”, tha Krasniqi.

Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Opoja.net

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net