Opoja.net

Dy fitore të një pas njëshme të Opojës

Opoja Sport

Klubi i futbollit Opoja ka arritur dy fitore të një pas njëshme. Me keto fitore ajo ka filluar të kenaqë publikun opojarë.

Në fillim ajo ka mposhturë K.F Leshanin me rezultatë 2:1, gola shenues në ketë ndeshje ishun: Ditëlind Reshiti dhe Muhamed Sejfi.

Ndersa sot ajo ka mposhturë K.F Drinin në vend të vetë, me rezultat 4 me 1, në ketë ndeshje golashenues ishin: Rystem Shala, Ylli Bojaxhiu, Ditëlind Reshiti, Ylli Bojaxhiu. Klubi i Opojës ishte falimenderues për K.F Drinin pasi ishte një mirpritje e mirë. Urojmë që Klubi i futbollit Opoja të vazhdojë me fitore,.

© Opoja.Net

Mblidhet Shtabi Emergjent në Dragash, shqyrton situatën me Covid-19

Fari Kolloni

Kështu nuk e keni parë kurrë Leo Messin, po vuan në Barcelonë

Kushtrim Guraj

Konkursi për mësimdhënës në Dragash: Këta janë kandidatët që kanë hyrë në listën e ngushtë

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net