Opoja.net
Meka Mish

Dy vjeçari gjeni, di emrat e 202 shteteve dhe i gjen në hartë

Ky dy vjeçar mund të jetë më i mirë në gjeografi sesa ju.

Ai i di emrat e 202 shteteve dhe territoreve dhe ato i gjënë lehtësisht në hartë.

Me shumë lehtësi dhe pa u vonuar, ai përsëritë njëri pas tjetrin emër duke i bërë me gisht në hartë.

Ai është thjeshtë gjeni, shikoni këtë video dhe binduni./Indeksonline/

Mos i humb

Ngarkoi telefonin në xhami, la para dhe një mesazh

Opoja.net

Kujdes si e përdorni bankonatin! Më kurrë mos merrni vërtetim pas transaksionit!

Opoja.net

Vjen edhe aeroplani i parë elektrik në botë

Opoja.net

Sa lule duhet të vizitojnë bletët për të prodhuar një kilogram mjaltë?

Opoja.net

Si përcaktohet vlera e një diamanti

Opoja.net

Pesë mundësi për të financuar biznesin tuaj edhe nëse nuk keni para

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net