Opoja.net

E dini se cili është tregimi më i shkurtër në botë?

Kuriozitete
E dini se cili është tregimi më i shkurtër në botë?

Ekziston një anekdotë se “tregimin më të shkurtër në botë” e ka shkruar Ernest Heminguej.

Në fakt, ai u tha shokëve të tij se mund të shkruaj një tregim me vetëm gjashtë fjalë!

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Shokët e tij filluan të tallen duke mos u pajtuar me këtë. Për më tepër, të gjithë vënë bast kundër tij me 10$ dollarë, duke thënë se kjo është e pamundshme.

Heminguej mori një letër të pastër, shkroi në të gjashtë fjalë dhe ua dha shokëve të tij ta lexojnë.

Pasi që e lexuan të gjithë u pajtuan se ai kishte të drejtë.

Ky është tregimi më i shkurtër:

“Në shitje, këpucë për fëmijë.  T’pambathura.”

© Opoja.net

Truk i shkëlqyeshëm si ta shkrini akullin në xhamat e veturës për dhjetë sekonda

Opoja.net

Vetëm 4% e njerëzve në botë arrijnë ta lexojnë ndonjë fjalë në foto, ju çfarë shihni?

Opoja.net

Belgjikë, shitet pëllumbi më i shtrenjtë për 1,6 milion euro

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net