Edhe rreth 10 milionë euro ekzekutohen pagesa për 53,248 përfitues të pakos emergjente

Kosova
Edhe rreth 10 milionë euro ekzekutohen pagesa për 53,248 përfitues të pakos emergjente

Ekzekutohen edhe rreth 10 milionë euro pagesa për 53,248 përfitues të pakos emergjente.

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se sot është ekzekutuar edhe pjesa e dytë prej 170 euro për qytetarët.

Bajrami ka shkruar në Facebook se 53 mijë e 248 qytetarë kanë përfituar nga ekzekutimi i pjesës së dytë me nga 170 euro.

“Ministria e Financave njofton se sot, deri në ora 13:00 është ekzekutuar edhe pjesa e dytë e listës nga masa 3a, për 53,248 përfitues me shumë totale 9,446,560.00 €. Stafi i Ministrisë së Financave është në proces të përgatitjes së listave 3a për bizneset si dhe ekzekutimin e masës 8”, ka shkruar Bajrami.

Gjysma e qytetarëve do të mund të tërheqin nga Trusti mesatarisht vetëm 31 euro

Opoja.net

Veliu raporton para deputetëve për hyrjen e ushtrisë serbe në Karaçevë

Opoja.net

Vetëm dy anëtarë të Qeverisë shkojnë në Kuvend në seancën për arsimin

Opoja.net

Gjysma e qytetarëve do të marrin vetëm 31 euro nga Trusti, nëse kalon ligji

Opoja.net

Inatet politike lënë bizneset pa përkrahje financiare

Opoja.net

Grupi ‘Radari’ në Viber me mbi 15 mijë anëtarë, tregohet edhe vendndodhja e policisë në orë policore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net