Opoja.net

Edhe WhatsApp pa internet

Teknologji
Edhe WhatsApp pa internet

WhatsApp po përgatitet të ndryshojë me dy risi të vogla, por të rëndësishme.

E para është një sistem që lejon përdorimin e bisedës pa lidhje me internetin dhe falë një versioni për kompjuter të pavarur nga smartfoni dhe tjetra, mundësia e përdorimit të së njëjtës llogari në shumë pajisje.

Funksionaliteti mund të realizohet brenda vitit dhe mund të jetë pjesë e procesit që Facebook dëshiron të transformojë dhe bashkojë të gjitha aplikacionet e tij.

Me këtë risi, aplikacioni do të jetë në gjendje të funksionojë në mënyrë autonome edhe nëse smartfoni është i fikur.

Diçka e pamundur deri më sot.

Një funksion që në të vërtetë do t’ua bënte shërbimin 1,5 miliardë përdoruesve më të ngjashëm me atë të ofruar nga Telegram, konkurrenti kryesor i Whatsapp. /kp/Telegrafi/

Loading...

Mos i humb

Google Assistent me përditësimin që mundëson përkthim në kohë reale

Opoja.net

Gmail tani mundëson bashkangjitjen e e-maileve si shtojcë, njejtë sikurse dokumentet

Opoja.net

Edhe “Facebook” fsheh numrin e pëlqimeve në postime

Opoja.net

Instagram do t’ju kërkojë moshën, nëse gënjeni…!

Opoja.net

Rekord teknologjik, Wi-Fi në 700 kilometra distancë

Opoja.net

Google Maps me mundësinë që të orientojë përdoruesit për të mos hyrë në errësirë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net