Opoja.net

Eliot Engel më 28 tetor do jetë pjesë e një tryeze të rrumbullakët për Kosovën

Kosova
Eliot Engel më 28 tetor do jetë pjesë e një tryeze të rrumbullakët për Kosovën

Udhëheqësi i Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë në Dhomën e Përfaqësuesve, Eliot Engel, do të marrë pjesë në një tryezë të rrumbullakët për të ardhmen e Kosovës, më 28 tetor.

Fjalimin hyrës do ta mbajë ish-sekretarja e shtetit e SHBA-së, Madeleine Albright.

Tryeza do të organizohet më 28 tetor, ndërsa do të ndihmohet nga David L. Phillips, drejtor i programit të Universitetit të Columbias për Ndërtim të Paqes dhe të Drejtat e Njeriut.

Po ashtu edhe nga Instituti për Studime të Drejtave të Njeriut.

 

The post Eliot Engel më 28 tetor do jetë pjesë e një tryeze të rrumbullakët për Kosovën appeared first on FaktePlus.

28 Nëntori festohet me frikën e Covid-19 dhe atyre që nuk besojnë në virus

Opoja.net

Zbulohet shtatorja e komandantit Adem Jashari në “Abi Çarshia” të Prizrenit

Opoja.net

Osmani i ndan Rifat Jasharit Urdhrin e Lirisë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net