Opoja.net

Facebook do të bashkangjis emrin e tyre në aplikacionet Instagram dhe WhatsApp

Teknologji
Facebook do të bashkangjis emrin e tyre në aplikacionet Instagram dhe WhatsApp

Sipas një raporti të fundit, Facebook dëshiron të sigurohet që të gjithë e dimë se posedon Instagram dhe WhatsApp duke shtuar emrin e tyre në dy të tjerët.

Burime pa emër që pretendojnë se kanë njohuri për planet e Facebook thonë se të dy shërbimet dhe aplikacionet e tyre përkatëse, do të riemërtohen në “Instagram nga Facebook” dhe “WhatsApp nga Facebook”.

Punonjësit dyshohet se ishin informuar së fundmi për këtë veprim, i cili vjen në një kohë kur rregullatorët po hetojnë blerjen e të dy shërbimeve nga gjigandi i mediave sociale.

Facebook konfirmoi lëvizjen përmes zëdhënësit Bertie Thompson, i cili tha: “Ne duam të jemi të qartë në lidhje me produktet dhe shërbimet që janë pjesë e Facebook”.

Nuk dihet se kur do të ndodhë ky ri-transferim, por ai mund të arrijë sapo të jetë në dispozicion azhurnimi tjetër i aplikacionit. /Telegrafi/

Loading...

Mos i humb

Instagrami do t’ju ndalojë përdorimin personave të rinj në moshë

Opoja.net

Opsioni i Facebookut për raportimin e fatkeqësive natyrore zgjerohet edhe në WhatsApp

Opoja.net

Largoni të gjitha kabllot e padëshirueshëm, që zënë hapësirë dhe nuk duken mirë

Opoja.net

BE kontrollon përdorimin e të dhënave personale nga google dhe facebook

Opoja.net

Këshilla: Mos i lini në veturë këto gjëra gjatë dimrit

Opoja.net

Sot 25 vjet më parë doli Sony Playstation i parë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net