Opoja.net

Facebook do të paguaj për regjistrimin e bisedave tuaja

Teknologji

Një ndryshim i ri nga Facebooku për bisedat e dëgjuara të përdoruesve.

Facebook do të paguaj për regjistrimin e zërit tuaj gjatë mesazhet me të tjerët. Një program erdhi pasi Facebooku po përgjonte zërin e personave nëpër biseda, pa i informuar ata që Facebook po e bënë një gjë të tillë, raporton “Independent”, transmeton lajmi.net.

Një proces i ri do ta lejojë Facebookun që ti dëgjoj këto biseda por duke i njoftuar përdoruesit që Facebook po i dëgjon ato, gjithashtu çdo bisedë e dëgjuar do të paguhet.

Aplikacioni Viewpoints do tu japë përdoruesve vetëm 200 pika, përdoruesve do u nevojiten 1,000 pika në mënyrë që të paguhen nga Facebook për bisedën e dëgjuar, dhe ajo ka vlerën e 4.61 euro.

Loading...

Mos i humb

Fordi kërkon ndihmë për identifikimin e Mustangut misterioz

Opoja.net

Kombibusi më jetëgjatë feston 70-vjetorin

Opoja.net

Kjo është makina që u shit më se shumti gjatë muajit shkurt

Opoja.net

Zgjidhja për internet të shpejtë në shtëpi është kaq e thjeshtë

Opoja.net

Microsoft me një aplikacion komunikimi të ngjashëm me WhatsApp

Opoja.net

Paraqiten probleme në Facebook, Instagram dhe WhatsApp – nuk shfaqen fotografitë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net