Opoja.net

Facebook fshin titujt dhe lajmet e pavërteta

Teknologji
Facebook fshin titujt dhe lajmet e pavërteta

Faqet në Facebook si dhe ueb-faqet të cilat shpesh e deformojë informacionin në titujt e linqeve të tyre do të zhduken nga ajo që quhet “News Feed”, falë njëalgoritmi që është lançuar ditën e sotme.

Facebook ka larguar mijëra titujnë mënyrë manuale për të provuar algoritmin e ri sot.

Algoritmi i ri në mënyrë automatike i gjen frazat qëshpesh përdoren në tituj për të nxjerrë klikime, por që nuk janë në përputhje me postimin.

Kjo pasi këta tituj do të fillojnë të cilësohen nga Facebook një lloj si viruset dhe mesazhet e padëshiruara (spam).

Ky algoritëm i ri funksionon vetëm në gjuhën angleze paraprakisht dhe nuk dihet nëse do të funksionojë edhe në gjuhë të tjera.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net