Opoja.net

Facebooku aktivizon funksionin “Lajmëro që je mirë” pas sulmeve të Stambollit

Rajoni Teknologji
Facebooku aktivizon funksionin “Lajmëro që je mirë” pas sulmeve të Stambollit

Menjëherë pas sulmeve në Aeroportin Ndërkombëtar të Stambollit, rrjeti më i madh social Facebooku ka lansuar veçorinë “Safety Check”.

Safety Check”, që është veçori për të mundësuar përdoruesve të njoftojnë miqtë dhe familjarët se janë mirë në këtë periudhë pas sulmeve që lanë të vdekur së paku 28 persona, ishte përdorur fillimisht pas sulmeve në Paris në muajin nëntor të vitit të shkuar.

Të gjithë personat që kyçen në Facebook e që janë në rajonin e prekur nga sulmet marrin një porosi “A jeni mirë” dhe ata duhet të zgjedhin mes “Safe” (Sigurt) dhe më pas kjo postohet në profilin e tyre.

Ky pritet të jetë kabineti i Joe Biden

Opoja.net

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net