Opoja.net

Fëmijët nga mbarë bota u takuan me krerët e Turqisë

Rajoni
Fëmijët nga mbarë bota u takuan me krerët e Turqisë

Fëmijë nga e gjithë bota patën rastin që sot të takohen me politikanët kryesorë turq, në prag të Ditës së Fëmijëve, e cila festohet në Turqi më 23 prill.

“Çdo vit ne ftojmë fëmijët për të festuar 23 prillin, i cili shënon themelet e parlamentit modern turk”, ka thënë Mustafa Kemal Ataturk në vitin 1920, kur u mor vendimi që ajo ditë të jetë e dedikuar për fëmijët për t’u theksuar roli i tyre kur bëhet fjalë për të ardhmen Turqisë.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Fëmijë nga 21 vende, duke përfshirë Shqipërinë, Gjeorgjinë, Maqedoninë, Ukrainën, Azerbajxhanin, Bangladeshin, Afganistanin, Irakun, Serbinë, Bosnjë e Hercegovinën, në Pallatin Çankaja u përshëndetën nga deputeti Ismail Kahraman dhe kryeministri turk Ahmet Davutoglu.

Ky pritet të jetë kabineti i Joe Biden

Opoja.net

Sot një vjet bota ndryshoi, si u paraqit rasti i parë me Covid-19

Opoja.net

Tragjedia në Zvicër: Vdes 15 vjeçari kosovar, pasi u godit nga treni

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net