Opoja.net

FIFA vendos për Kosovën, gjithçka direkt

Sport
FIFA vendos për Kosovën, gjithçka direkt

Pas pranimit në UEFA më 3 maj, Kosova sot pret edhe pranimin në FIFA.

Kongresi i 66-të i FIFA-s mbahet sot në Meksikë, nga ora 09:00 (me kohën meksikane), kurse në Kosovë fillon në ora 16:10.

Kosova është në pikën e 15 të rendit të ditës në këtë Kongres. Me pranimin në UEFA, Kosova ka pranuar të gjitha kushtet për t’u pranuar edhe në FIFA. Për Kosovën besohet se fillon diskutimi rreth orës 19:30.

Por, për pranimin e saj janë të nevojshme së paku 105 vota nga 209 vendet anëtare të kësaj organizate të futbollit.

Në rast të pranimit në FIFA, Kosova do të jetë pjesë e kualifikimeve për Kampionatin Botëror në Rusia 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=jmPjwqj-p-A&feature=player_embedded

Maradona nuk ‘mundi të prehej në paqe’, tifozët hynë në ndërtesën e presidencës, policia i largoi me dhunë ata

Kushtrim Guraj

Lajm i papritur nga Argjentina, Maradona ka nënshkruar të mos varroset, zbulohet çfarë ka kërkuar legjenda e futbollit

Kushtrim Guraj

Punonjësi i funeralit bënë foto me kufomën e legjendës argjentinase dhe kritikohet pafundësisht në rrjetet sociale

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net