Opoja.net

Filloi aktivitetin e vet sportiv shkolla e futbollit ,,Aroma”

Opoja Sport
Filloi aktivitetin e vet sportiv shkolla e futbollit ,,Aroma”

Nga 10.09.2016 Shkolla e futbollit   ,,AROMA” ka filluar aktivitetin e vetë sportiv. Këtë aktivitet do ta zhvillojë me grup moshat 2001-2008 në QRS ,, AROMA” në Buzes(Opojë), me të gjithë të interesuarit për lojën e futbollit, në sallen e mbyllur të Qëndres si dhe në stadiumin e hapur i cili do të ingurohet shumë shpejt.

Shkolla në të ardhmën e afërt do të merr pjesë edhe në garat regjionale për këto grupë mosha.

Stafin e kësaj shkolle e përbëjnë: Miftar Krasniqi, Hatip Sylejmani, Ditëlind Reshiti,dhe Shkelzen Kalanderi.

© Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Stadiumi i Napolit do ta mbajë emrin “Diego Armando Maradona” nga ndeshja e ardhshme e napolitanëve

Kushtrim Guraj

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net