Opoja.net

Fillon fushata për vende të shëndetshme të punës

Kosova

Zyra e BE-së në Kosovë, përmes projektit “Përkrahje për Inspektoratin e Punës në luftimin e punësimit të padeklaruar në Kosovë” në partneritet me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), sot do të lansojë fushatën e administratës së BE-së për siguri dhe shëndet në vend të punës (OSHA) “Vendet të shëndetshme të punës – Menaxhimi i substancave të rrezikshme 2019”.

Në kuadër të kësaj fushate, do të organizohet për herë të parë gara për çmimin e praktikave të mira, për të shprehur mirënjohje për kompanitë që kanë shfaqur përkushtim të fortë ndaj menaxhimit të faktorëve të rrezikut në vend të punës. /kp/Telegrafi/

Mos i humb

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë protokoll për themelimin e Task-Forcës kundër kërcënimeve të sigurisë

Opoja.net

Kurti për The Guardian: BE-ja është krijuar si kundërpërgjigje ndaj fashizmit, po ikë e frikësuar përballë populistëve dhe fashizmit

Opoja.net

Mësimet e Kosovës nga lodhja e BE-së me Ballkanin Perëndimor

Opoja.net

Mbi dy mijë zyrtarë policorë u larguan nga Policia e Kosovës, që nga themelimi i saj

Opoja.net

Në Kosovë ndodhin rreth 80 martesa të miturve në vit

Opoja.net

Forca e Sigurisë e Kosovës zë vendin e dytë në garën ndërkombëtare “Cambrian Patrol 19”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net