Formacionet: KF Opoja – KF Ratkoci

Opoja Sport
Formacionet: KF Opoja – KF Ratkoci

Në ndeshjën e pestë kapionale të ligës së dytë të Kosovës takohen KF Opoja – KF Ratkoci, duke filluar në ora 14:00, në stadiumin e qytetit në Dragash.

Formacionet zyrtare:

KF Opoja: Zekri Alija; Senat Maliqi; Eshref Kryeziu; Dritan Sinani; Ylli Qafleshi; Behar Rifaj; Nedim Zaimi; Elbasan Bahtijari; Ard Kalanderi; Sabrit Saiti; Nadir Flugaj.

KF Ratkoci: Pas Pak…

(Opoja.net)

Nga 50 mostra të testuara, 4 mësimdhënës dhe një nxënëse dalin pozitiv në Sh.M.L.”Ruzhdi Berisha” në Dragash

Fisnik Guri

Në Shqipëri vazhdon bojkotimi i futbollit

Kushtrim Guraj

Shkëlqimi dhe rënia e Alexandre Pato

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net