Opoja.net

Gara e kuajve në Opojë (Video)

Opoja Sport
Gara e kuajve në Opojë (Video)

Garat me kuaj në trevën e Opojës, organizohen brez pas brezi nga familja Salihu. Në të kaluarën këto gara organizoheshin nëpër dasma apo ahengje të ndryshme, ndërsa sot ato organizohen për nder të festës së Kurban Bajramit.

Në storien e mëposhtme do të informoheni, me garën e cila u mbajt në Opojë , në vendin e quajtur “Mejdan”. Në këtë garë morrën pjesë katër garues ndërsa vendin e parë e morri Antonio Quni, nga Velipoja i cili kalëroi galloperin (kalin vrapues) e quajtur Diamant nga fshati Bllacë i Shkupit. Ky kalorës është një profesionist i cili në jetën e tij ka marrë pjesë në mbi 3000 kompeticione në mbarë Evropën e ndërsa 270 herë është shpërblyer me vendin e parë. (Opoja.net)

Kronika e përgaditur nga Klan Kosova në emisionin ora 7, ndiqeni:

U zhvillua ndeshja revyale për nder të 28 Nëntorit ndërmjet Veteranëve të futbollit dhe FSK-së

Opoja.net

Festa e ditës së flamurit në Dragash

Opoja.net

Urimi i kapiteni legjendar për 28 Nëntor

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net