Opoja.net

Gara më e madhe e robotikës tani edhe në Kosovë

Teknologji

A dëshironi që fëmijët tuaj të edukohen rreth robotikës dhe në të njejtën kohe të udhëtojnë botën?

Përmes KOSOVA MAKERS LEAGUE, gara më e madhe e robotikës në Kosovë, fëmijët tuaj mund të edukohen rreth robotikës dhe programimit.

Gjithashtu do të kenë mundësinë të marrin pjesë në garën regjionale të robotikës në Zagreb, dhe në garën botërore të robotikës në Shangaj.

Liga ka gjithsej 5 raunde, dhe të gjitha shkollat/qendrat që marrin pjesë në të paktën 4 raunde, do të fitojnë robotët mBot në pronësi të plotë.

Ekipet triumfuese gjitashtu do të fitojnë trajnime falas në qendrat e BONEVET Prishtina dhe BONEVET Gjakova.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë informata.

Loading...

Mos i humb

Janë shfaqur imazhet e GoPro Max, ende të pa lansuar

Opoja.net

Apple mund ta lansojë iPhone 11 me dhjetë shtator

Opoja.net

Facebook pranon se ka qenë duke dëgjuar zërin tuaj

Opoja.net

Facebook ua kujton grupeve private se është duke i kontrolluar gjatë tërë kohës

Opoja.net

Metoda efikase për të kursyer karburantin e veturës

Opoja.net

Edhe WhatsApp pa internet

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net