Opoja.net

Gjest i mirë: Prizrenasi gjen një telefon, fton pronarin ta marrë

Kosova
Gjest i mirë: Prizrenasi gjen një telefon, fton pronarin ta marrë

Shumë raste në Kosovë ndodhin, kur njerëzve u humbin gjësende të ndryshme, çofshin ato telefona, kuleta e gjëra prej më të ndryshmëve.

Sot në Prizren, rreth orës 9:30, në një taksi një qytetar ka gjetur një telefon të modelit “Iphone”.

Personi që e ka humbur këtë telefon mund të na kontaktojë përmes Facebook-ut, tek “Televizioni Prizreni”.

Universiteti i Oxfordit rendit Kosovën të parën për masat që mori, por nuk ndikoi në uljen e të infektuarve

Opoja.net

28 Nëntori festohet me frikën e Covid-19 dhe atyre që nuk besojnë në virus

Opoja.net

Zbulohet shtatorja e komandantit Adem Jashari në “Abi Çarshia” të Prizrenit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net