Opoja.net

Gjirafat rrezikojnë të zhduken

Kuriozitete
Gjirafat rrezikojnë të zhduken

Rënia dramatike e numrit të gjirafave, përgjatë 30 vjetëve të fundit, ka bërë që këto kafshë të klasifikohen si të cenueshme ndaj zhdukjes.

Sipas Unionit Ndërkombëtar për Ruajtjen e Natyrës, numri i gjirafave ka rënë nga rreth 155,000 në vitin 1985 në 97,000 më 2015.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Kafsha ikonë po zhduket për shkak të rrënimit të mjedisit ku jeton ajo dhe trazirave civile në shumë pjesë të Afrikës, tha Unioni.

Dr Julian Fennessy, nga Unioni Ndërkombëtar për Ruajtjen e Natyrës, tha se “gjirafat po kalojnë nëpër një zhdukje të heshtur”.

Truk i shkëlqyeshëm si ta shkrini akullin në xhamat e veturës për dhjetë sekonda

Opoja.net

Vetëm 4% e njerëzve në botë arrijnë ta lexojnë ndonjë fjalë në foto, ju çfarë shihni?

Opoja.net

Belgjikë, shitet pëllumbi më i shtrenjtë për 1,6 milion euro

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net