Opoja.net

Gjykimi ndaj inkasantëve të “Hidroregjionit Jugor”: Prokuroria kërkon dënim sipas ligjit, mbrojtja lirimin e Gallopenit

Kosova
Gjykimi ndaj inkasantëve të “Hidroregjionit Jugor”: Prokuroria kërkon dënim sipas ligjit, mbrojtja lirimin e Gallopenit

Sot, në Gjykatën Themelore në Prizren, janë dhënë fjalët përfundimtare ndaj të akuzuarit për veprën penale përvetësimi në detyrë, Hafir Gallopeni. Në fjalën e saj përfundimtare, prokurorja Ervehe Gashi deklaroi […]

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net

Trusti tregon mënyrën dhe kushtet e aplikimit për 10 për qindëshin

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net