Opoja.net

Google Maps lehtëson edhe më shumë përdorimin e hartave

Teknologji

Nganjëherë orientimi në Google Maps, mund të jetë i komplikuar dhe kthimi për në shtëpi të jetë një aventurë e pakëndshme.

Mirëpo, inxhinierët pas këtyre hartave, punojnë gjatë tërë kohës, për ta lehtësuar edhe më shumë përdorimin dhe të japin rezultate sa më të mira në orientim, transmeton Telegrafi.

Krahas rrugëve dhe autostradave, tani ofrohen edhe njoftime për ndarjen e përbashkët të udhëtimit me dikë, si shërbimi Uber apo Lyft. Shfrytëzuesve, iu ofrohen edhe mundësit e kalimeve transite, si dhe bëhet e ditur se në cilat rrugë ka më shumë trafik.

“Mixed Modes” është opsioni më i ri për Android dhe iOS, për udhëtime të kombinuara, me veturë dhe biçikletë. Ky opsion tregon për shtigjet e çiklizmit, si dhe rrugët dytësore, në të cilat mund të kalohet me lehtësi me biçikletë.

Brenda disa javësh, Google Maps do ta lansojë këtë format të ri, në 30 shtete të ndryshme, në mesin e të cilave edhe në Shqipëri. /Telegrafi/

Mos i humb

Sistemi i tri kamerave të iPhone 11 mund të realizojnë fotografi me pamje shumë të gjerë

Kushtrim Guraj

Google sjell numërimin e fjalëve në Google Docs

Opoja.net

Lllogaritë private në Instagram mund të mos jenë aq të sigurta

Opoja.net

Disqet parashikohet të tejkalojnë shitjet e CD-ve, për herë të parë që nga viti 1986

Opoja.net

Apple do ta prezantojë iPhone 11, drejtpërdrejt në YouTube

Opoja.net

Facebook pranon se ka qenë duke dëgjuar zërin tuaj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net