Opoja.net

Google prezanton aplikacionet e reja, Allo dhe DUO

Teknologji
Google prezanton aplikacionet e reja, Allo dhe DUO

Google Allo dhe Duo janë dy aplikacione të reja të mesazheve të cilat kompania i prezantoi në konferencën e zhvilluesve Google I / O 2016. Për shumë njerëz, pyetja e madhe me këtë lajm është arsyeja pse; pse na jepen dy aplikacione të reja të mesazheve nga Google?

Ne tashmë kemi Hangouts, dhe Google Cha edhepse popullariteti i Hangouts është eklipsuar nga WhatsApp, Facebook Messenger, Snapchat dhe lojtarë të tjerë të mëdhenj tashmë.

Disa prej nesh ende mund të përdorim edhe Hangouts, por tashmë kjo nuk është preferenca e shumicës prej nesh.

Allo dhe Duo janë menduar të jenë ofertat alternative për botën e mesazheve nga Google, që përmbajnë disa karakteristika të njohura në aplikacionet e mesazheve.

Allo është i aplikacion i bazuar në mesazhe, dhe përdoruesit do të duhet të regjistrohen me numrin e tyre mobil për ta përdorur.

Përdoruesit mund të shtojnë edhe foto në mesazhhet e dërguara në Allo. Por më e rëndësishmja Allo shfrytëzon fuqinë e Google Assistant, që është ndihmësi i mençur për komunikim.

Google është duke shpresuar të lë gjurmë në hapësirën e mesazheve me Allo dhe Duo, por nuk ka dyshim se kompaina duhet të arrijë ta shmang një konkurrencë të ashpër.

BMW kundër Audi në borë, shikoni cila fiton

Opoja.net

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net