Opoja.net

Google Search e aktivizon edhe një “motor” të ri kërkimi

Teknologji
Google Search e aktivizon edhe një “motor” të ri kërkimi

Google ka njoftuar se përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë skedarë dhe të dhëna në shërbimin cloud drive motori i kërkimit.

Pak javë më parë Google gjithashtu shtoi një funksionalitet kërkimi në aplikacionin Android të Drive. Prandaj kërkimi ishte i mundur vetëm përmes aplikacionit.

Tani thjesht duke kërkuar nga aplikacioni Google në telefon, pasi të keni klikuar “In Apps” do të merrni të dhënat që korrespondojnë me emërtimin. Sigurohuni të keni instaluar versionin më të fundit të Google Drive.

Loading...

Mos i humb

Facebook dhuron maska mbrojtëse kundër koronavirusit

Opoja.net

Zgjerohet App Store – Apple e inkuadron edhe Kosovën

Opoja.net

Coronavirusi: A duhet ta pastrojmë telefonin shpesh?

Opoja.net

Superkompjuteri që identifikon kimikatet në përhapjen e koronavirusit

Opoja.net

Gati një aplikacion për koronavirusin, kjo është mënyra si do të funksionojë

Opoja.net

Bill Gates paralajmëroi për një pandemi për vite me rradhë: “Ne nuk jemi gati”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net