Opoja.net

Gratë në ditët e sotme, flet lokja 106 vjeçare nga Zhuri (Video)

Kosova
Gratë në ditët e sotme, flet lokja 106 vjeçare nga Zhuri (Video)

Xhemile Susuri 106 vjeqarja nga Zhuri Prizrenit rrëfen për jetën e saj. Duke kujtuar historinë e saj ajo tregon edhe për gratë në ditën e sotme si e kanë jetën e si ka qënë kur ajo ka qënë e re.

“Nuk ka bjeshkë që kamet e mia nuk e kanë shkelë, kemi bajt dru, thumpra, me saja” shprehet Xhemile Susuri

“Ndersa grat e sodit i kanë gati vetem mi shti në shporet” ka thënë Xhemilja.

Për ti degjuar fjalët dhe jetën e Xhemilës 106 vjecare shikoni kronikën e përgaditur nga nipi i saj, Lulzim Susuri.

© Opoja.net

“Situata e bizneseve nuk është e mirë si pasojë e pandemisë”

Kushtrim Guraj

Spitalet në Kosovë mbushen me pacientë, cilat janë përgatitjet nëse përkeqësohet situata?

Opoja.net

Pandemia mund të ndalet nëse të paktën 70 për qind e njerëzve i bartin maskat në publik

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net