Opoja.net

Hatim Baxhaku: Sigurimet shëndetësore do ta zvogëlojnë varfërin e qytetarëve

Kosova Shëndeti

Qytetarët e Kosovës ka disa vite që janë duke e pritur miratimin e Ligjit për Sigurimet Shëndetësore. Por siç duket pritjet e tyre do të vazhdojnë ende.
Por deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Hatim Baxhaku, ka thënë se fajin për vonimin e kësaj çështjeje nuk e ka Qeveria e as Ministria e Shëndetësisë. Deputeti i LDK-së, megjithatë thotë se Ministria e Shëndetësisë që udhëhiqet nga një bashkpartiak i tij po bën punë të mirë në këtë drejtim.

“… duke u nisur nga kjo premisë, LDK-ja nuk ka asgjë kundër debatit në Kuvend për këtë çështje, nëse ato janë konstruktive. LDK është kundër politizimit të kësaj çështjeje për nevoja propagandistike të qytetarëve. Ne themelimin e Ligjit për Sigurime Shëndetësore e shohim si siguri, si barazi të qytetarëve, për sigurime shëndetësore më cilësore. Sigurimet shëndetësore do ta zvogëlojnë varfërimin e tyre të mëtejshëm”, ka thënë Baxhaku.

Mos i humb

Rruga e Kosovës drejt INTERPOL-it, arsyet e dështimit

Opoja.net

Tri ushqimet që më së miri e pastrojnë trupin nga nikotina

Opoja.net

Policia: Kujdes, mjegulla mund të jetë rrezik për shoferët

Opoja.net

Kurti: 50 marrëveshjet e nënshkruara mes Shqipërisë dhe Kosovës nuk do të mbesin në letër

Opoja.net

Ambasadori britanik e uroi Kurtin për suksesin zgjedhor

Opoja.net

Për 9 muaj, në Kosovë mbi 5 mijë shoferë mbeten pa patentë shoferë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net