Opoja.net

Hoti: 53 milionë euro për bujqësi

Hoti: 53 milionë euro për bujqësi

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se sot është nënshkruar Programi për Zhvillim Rural dhe ai i Pagesave Direkte në vlerë prej 53 milionë eurove.

Sipas tij, kjo vlerë do të dyfishohet sapo të miratohet Buxheti në Kuvendin e Kosovës, i cili tashmë është votuar në Qeveri, njofton Klan Kosova.

“Sot u nënshkrua Programi për Zhvillim Rural dhe ai i Pagesave Direkte në vlerë prej 53 milionë eurove. Kjo vlerë do të dyfishohet sapo të miratohet Buxheti në Kuvendin e Kosovës, të cilin tashmë e kemi votuar në Qeveri”.

 

Insekti nga Kosova bëhet lajm në botë

Opoja.net

Pas borës, bujqit i kthehen punës në vreshta

Opoja.net

Për tre muaj, u eksportuan 126 milionë euro produkte nga Kosova

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net