Opoja.net

Humb një dokument i rëndësishëm i një personi në Prizren, kërkohet ndihmë nga qytetarët

Kosova
Humb një dokument i rëndësishëm i një personi në Prizren, kërkohet ndihmë nga qytetarët

Ditën e shtunë në afërsi të shkollës ” Lekë Dukagjini ” në Prizren, një vajze të re me emrin Djellza Qenaj, i ka humbur dokumenti i vizës sllovene, dhe në mungesë të këtij dokumenti, asaj nuk i lejohet shkuarja në Slloveni.

Prindërit e saj kërkojnë ndihmë nga qytetarët që në rast se kanë ndonjë informacion apo e kanë gjetur një dokument të tillë, të njoftojnë policinë apo të njoftojnë në inbox të faqes sonë në facebook.

Shteti furnizohet me material për letërnjoftim e pasaporta

Opoja.net

Së shpejti pritet përurimi i “Shtëpisë së të Moshuarve” në Gjinoc të Suharekës

Opoja.net

Kosova lufton me COVID-19/ Spitale të stërngarkuara, mungesë e barnave e numër i lartë i rasteve aktive

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net