Opoja.net

I vjedhin bikun, banori nga Zymi kërkon ndihmë që ta gjejë

Sot janë bërë 2 ditë që i ka humbur ose ia kanë vjedhur bikun banorit nga Zymi i Opojës, Lavdrim Veliu.

Sipas tij në ora 02.00 të natës mund ta ken vjedhur hajant, bikun të cilin e ka ruajtur për ta shitur pasi kushtet e tij janë mjaftë të vështira. Lavdrimi rastin e ka paraqitur edhe në Polici, gjithashtu ai ka kërkuar edhe nga mediat lokale që ta ndihmojnë për të informuar lexuesit.

“Ju lutem të gjithëve që kanë ndonje informacion ose diksuh që e ka parë bikun që është në foto ma kanë vjedhur me datën 11.11.2018, në të lajmrohen në 044-398660” thuhet në lutjen e tij për ta ndihmuar. /Opoja.net/

Frutat Dhe Perimet Më Të Pasura Me Hekur

Opoja.net

AUV konfirmon: Gripi i shpezëve prezent në Kosovë

Opoja.net

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë publikon masat për parandalimin e përhapjes së gripit të shpezëve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net