Opoja.net

Instagrami po shfaqë reklama gjithnjë e më shumë

Teknologji
Instagrami po shfaqë reklama gjithnjë e më shumë

Nëse iu duket se në Instagram po shihni gjithnjë e më shumë reklama, nuk jeni të vetmit.

Platforma e shpërndarjes së fotografive, e ka shpeshtuar reklamimin dhe shfrytëzuesve po u shfaqen më shumë postime të sponsorizuara, transmeton Telegrafi.

Që kur ky rrjet social është blerë nga Facebook, që mësuar se Mark Zuckerberg do të merret me ndryshimin formës se si quhet Instagram si dhe do të merret me trafikun që zhvillohet në të.

Më herët, ishte thënë se vetëm në Explorer do të ketë më shumë reklama, mirëpo reklamat janë shpërndarë në të gjithë rrjetin social.

Rritja e numrit të reklamave në Instagram, mund ta afrojë edhe opsionin e shitjes, që ishte paralajmëruar se do ta shtojë ky rrjet si opsion.

Vetëm se zyrtarë të kompanisë, kanë thënë se janë larg me ofrimin e shërbimit të shitjeve nëpërmjet internetit. /Telegrafi/

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net