Opoja.net

iPhone 7 me bateri 14 për qind më të madhe se iPhone 6S

Teknologji
iPhone 7 me bateri 14 për qind më të madhe se iPhone 6S

Me afrimin e muajit shtator, kur pritet lansimi i iPhone 7, thuhet janë zbuluar detajet për baterinë e telefonit të ri të Apple-it.

Sipas “Onleaks”, telefoni i ri do të ketë bateri 1960 mAh.

Kjo është për 14 për qind më e madhe në kapacitet sesa bateria e telefonit të kaluar iPhone 6S, që kishte bateri 1715 mAh.

Sa i përket detajeve të tjera që spekulohet se do të ketë telefoni i ri i gjigantit teknologjik.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net