“Jetimat e Ballkanit” në bashkëpunim me komunën e Dragashit, shpërndajnë ndihma ushqimore

Kosova

Shoqata bamirëse “Jetimat e Ballkanit” në bashkëpunim me komunën e Dragashit për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit ka ndarë pako me gjëra ushqimore për 50 familje në nevojë. Vlera e pakos sillej mbi 100 euro.

Kryetari i komunës Shaban Shabani dhe përfaqësuesit e shoqatës u dakorduan që të vazhdohet me aktivitete të ngjashme edhe në të ardhmen.

“S’keni parë gjë akoma”, çfarë po paralajmëron kryeministri

Kushtrim Guraj

Këto janë 20 shtetet të cilat Kosova i konsideron me rrezikshmëri të lartë

Kushtrim Guraj

Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net