Opoja.net

K.F Opoja në sezonin e ardhshëm do të jetë më ndryshe!

Opoja Sport

Ndryshimi i madhë mes sezonit të parë dhe sezonit të sapopërfunduar tregon se komuna jonë ka potencial ta formoj një ekip që do të jetë konkurente potenciale për ligën e parë. Kryesia e Klubit u bashkuan për të biseduar për sezonin e ardhshëm.

Bashkë me anëtarët e kryesisë së klubit, në takim prezentoi edhe dr. Shukri Lecaj, i cili u shpreh i gatshëm të jep kontributin e tij për klubin. (Opoja.net)

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Sa do t’i kushtojë Barcës nderimi që Messi i bëri Maradonas

Kushtrim Guraj

“Askush s’u kujdes për Maradonën, e lanë vetë të vdesë në një dhomë të vogël”

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net