Opoja.net

K.F Opoja të henën fillojnë ushtrimet

Opoja Sport

Njoftojm lojtarët se më datën 01.09.2014 ( E Hene ) duke filluar në ora 16:00 do të ketë ushtrime në stadiumin e qyteti, njëherit do të mbahet dhe mbledhja me kryesin e klubit

Ujkani del pozitiv me Covid-19

Kushtrim Guraj

Lëndohet edhe një mbrojtës i Juventusit

Kushtrim Guraj

Mblidhet Shtabi Emergjent në Dragash, shqyrton situatën me Covid-19

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net