Opoja.net

Kalon Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike në Komisionin për Legjislacion

Kosova
Kalon Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike në Komisionin për Legjislacion

Projektligji për rimëkëmbje ekonomike sot ka marrë mbështetjen e Komisionit parlamentar për Legjislacion.

Mbledhja është mbajtur ‘online’, derisa kryetari i këtij Komisioni Shkëmb Manaj ka konfirmuar se me 5 vota për dhe një abstenim është miratuar në raporti me amendamenti I këtij projektligji për rimëkëmbje ekonomike.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

“Po, kaloj. Me 5 vota për dhe një abstenim u miratua Projektligji dhe raporti me amendamente”, theksoi Manaj.

Ndërsa, në orën sot në orën 11:00 pritet të mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për shqyrtimin e dytë të Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID-19.

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net

Trusti tregon mënyrën dhe kushtet e aplikimit për 10 për qindëshin

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net