Opoja.net

Kaq minuta duhet të prisni nëpër pikat kufitare

Kosova
Kaq minuta duhet të prisni nëpër pikat kufitare

Pritjet në kufi janë shkurtuar. Pritja më e gjatë për të hyrë në Kosovë është 5 minuta, derisa për të dalë duhet të presësh më së shumti 10 minuta.

Sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, të publikuara sot, të gjitha pikat kufitare janë të lira dhe se hyrja dhe dalja mund të bëhet nga tre deri në 10 minuta.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, gjithashtu bën të ditur se të gjitha rrugët janë të kalueshme.

   

Loading...

Mos i humb

Edhe rreth 10 milionë euro ekzekutohen pagesa për 53,248 përfitues të pakos emergjente

Opoja.net

Koronavirusi në Kosovë: 3.988 raste aktive, 354 të vdekur dhe 440 pacientë të hospitalizuar

Opoja.net

A do ta nënshkruajë PDK mocionin e VV-së, flet Kujtim Gashi

Opoja.net

100 milionë euro i ndahen Kosovës nga Komisioni Evropian

Opoja.net

Haxhiu i ashpër me VV-vë: “Rrotullimi i Plazma Keksave” dhe marrja e donacionit nga Serbia janë kapërcime në politikë nga Kurti

Opoja.net

Rastet e reja me koronavirus janë nga këto komuna dhe vendbanime të Kosovës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net