Opoja.net

Këngëtarja e njohur botërore në video klipit të saj vendosë Nesim Kryeziu nga Opoja

Kultura Opoja

Këngëtarja e njohur botërore në qendër të vidio klipit të saj e ve edhe Nesim Opojën – Kosovën.
Një këngë që duhet parë çdo opojar dhe kosovar, ngase Nesimi Kosova na nderon edhe kur nuk është në mesin tonë. Nësim Kryeziu nuk vdes kurrë.

Ja çfarë shkruan regjisori Murphy, i këtij video – kripi për Nesim Kryeziun

Murphy në këtë rast thotë: ‘We salute the life of Nesim Kryeziu (1938-2016) the wonderful man in the film performing a traditional dance with a glass of water on his head at a wedding in his village of Brezne in the Opoja region of Kosovo.”
E nderojmë jetën e Nesim Kryeziut (1938-2016) burrit të mrekullueshëm, i cili është në këtë video-klip që luan valle tradicionale me gotë në krye në një dasmë në fshatin e tij, në Brezne në regjionin e Opojës në Kosovë’.

Një falënderim të veçantë duhet ti shkon mikes sime Eli Krasniqi, e cila e dërgojë këtë regjisor në Opojë tek Nesim Kryeziu.

Shikone videon më poshtë:

Loading...

Mos i humb

DKA në Dragash në koordinim me MASHT edhe këtë vit ka vazhduar me trajnimin e mësimdhënësve

Opoja.net

Sot nis Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Opoja.net

Familja Kasami nga Bresana shëmbëlltyrë për të mirë!

Opoja.net

Pamje rrënqethëse nga lufta në rrethinën e Dragashit, kufomat e njerëzve në bunar e lumë

Opoja.net

Hidhen mbetjet e kafshëve në deponinë Zhur – Dragash, e cila është e destinuar për mbeturina të ngurta

Kushtrim Guraj

Zgjerimi dhe rehabilitimi i rrugës Zhur – Dragash – Brod

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net