Opoja.net

Këtë makinë nuk e ndal asgjë (Video)

Teknologji
Këtë makinë nuk e ndal asgjë (Video)

Sherp është një makinë e krijuar nga rusi Aleksei Garagashian që duket e thjeshtë, por bën shumë gjëra.

Me gomat tepër të trasha, Sherp mund të ngjisë pa problem çdo pengesë deri në 70 centimetra.

Makina arrin 45 kilometra në orë në tokë, peshon 1.3 ton dhe arrin të notojë mbi ujë e të kalojë pa problem në çdo sipërfaqe akulli, edhe sikur ai të çahet.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net