Opoja.net

Këto janë 20 shtetet të cilat Kosova i konsideron me rrezikshmëri të lartë

Kosova
Këto janë 20 shtetet të cilat Kosova i konsideron me rrezikshmëri të lartë

Austria, Italia dhe Franca, ndër shtetet me rrëzikshmëri të Covid.

Shtetet të cilat aktualisht Republika e Kosovës i konsideron me rrezikshmëri të lartë të infektimit me Covid19 janë: Spanja, Franca, Italia, Britania e Madhe, Holanda , Rumania, Belgjikë, Çekia, Austria, Irlanda, Hungaria, Sllovakia, Luksemburgu, Islanda, Sllovenia, Malta, Polonia, Kroacia, Lihtershtajni dhe Portugalia.

Të gjithë qytetarët që jetojnë në këto shtete për të hyrë në Republiken e Kosovës duhet të posedojnë testin PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë ose duhet të qendrojnë 7 ditë në vet-izolim.

The post Këto janë 20 shtetet të cilat Kosova i konsideron me rrezikshmëri të lartë appeared first on FaktePlus.

Universiteti i Oxfordit rendit Kosovën të parën për masat që mori, por nuk ndikoi në uljen e të infektuarve

Opoja.net

28 Nëntori festohet me frikën e Covid-19 dhe atyre që nuk besojnë në virus

Opoja.net

Zbulohet shtatorja e komandantit Adem Jashari në “Abi Çarshia” të Prizrenit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net