Opoja.net

Këto janë bizneset që mund të punojnë sipas vendimit të Qeverisë së Kosovës

Kosova
Këto janë bizneset që mund të punojnë sipas vendimit të Qeverisë së Kosovës

Në bazë të Vendimit nr.01/42, të datës 11.11.2020, të Qeverisë së Republikës së Kosovës, (pika 20) për masat e përgjithshme dhe specifike për mbrojtjen nga pandemia COVID-19, Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ju njofton për masat për mbarëvajtjen e operatorëve ekonomikë.

Veprimtaritë e lejuara i gjeni në këtë vegëz

Mundësia e qarkullimit të lirë të bizneseve dhe punëtorëve bëhet duke aplikuar në formën zyrtare në sistemin elektronik EDI-ATK.
Me konfirmimin e dokumentit të EDI-ATK mund të kryhen nevojat e operatorëve ekonomikë.

The post Këto janë bizneset që mund të punojnë sipas vendimit të Qeverisë së Kosovës appeared first on FaktePlus.

Shpejtim Bulliqi i LVV-së fiton pa balotazh

Opoja.net

Zemaj nuk e përjashton mbylljen totale të vendit – vendimi të hënën

Opoja.net

Universiteti i Oxfordit rendit Kosovën të parën për masat që mori, por nuk ndikoi në uljen e të infektuarve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net