KF Opoja nesër do të paraqitet më këta lojtarë

Opoja Sport
KF Opoja nesër do të paraqitet më këta lojtarë

Në takim e parë të sezonit pranveror 2016/17, Klubi i futbollit “Opoja” pritet të këtë paraqitjen e parë. Neser zhvillohet takimi i parë me Lugun e Baranit në stadiumin “Përparim Thaci” në Prizren duke filluar në ora 13:00.

Për KF Opojën do të jetë kjo paraqitje:

1.Ahmet Kamberi
2.Eshref Kryeziu
3.Dritan Sinani
4.Senad Maliqi
5.Muhamed Vehapi
6.Elbasan Bahtjari
7.Nadir Flugaj
8.Nedim Zaimi
9.Sabrit Saiti
10.Besmir Hasani
11.Nazim Hajrullahu
12.Nezar Qerimi
13.Kreshnik Gajbe
14.Oktaj Berisha
15.Sharri Huqa
16.Gazmend Muharremi
17.Jasin Vehebiu
18.Ardian Maliqi

Formacioni zyrtar i takimit për nesër pritet të behët i ditur pak para takimit.

© Opoja.net

Kante po largohet nga Chelsea?

Kushtrim Guraj

Nga 50 mostra të testuara, 4 mësimdhënës dhe një nxënëse dalin pozitiv në Sh.M.L.”Ruzhdi Berisha” në Dragash

Fisnik Guri

Në Shqipëri vazhdon bojkotimi i futbollit

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net