Opoja.net

KFOR-i paralajmëron stërvitje në zona të ndryshme të Kosovës

Kosova
KFOR-i paralajmëron stërvitje në zona të ndryshme të Kosovës

Misioni i KFOR-it në Kosovë ka paralajmëruar se do të ketë lëvizje të trupave në pjesë të ndryshme të Kosovës.

Kjo sipas KFOR-it është në rutinën e stërvitjeve të tyre si shenjë e gatishmëritë për garantimin e sigurisë.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

“KFOR-i vazhdon të stërvitet për të qenë i gatshëm dhe të garantojë siguri për të gjithë njerëzit në Kosovë. Në ditët e ardhshme do të ketë disa lëvizje të trupave të KFOR-it në pjesë të ndryshme të Kosovës. Kjo është vetëm një stërvitje normale e zbarkimit dhe procedurave. Situata mbetet nën kontroll, pa asnjë shenjë kërcënimi të mundshëm”, thuhet në njoftimin e KFOR-it.

Mirëpo kjo nuk u ka pëlqyer aspak disa mediave në Serbi.

Disa prej tyre kanë reaguar duke e shfaqur situatën si alarmante, ku janë përmendur edhe zgjedhjet e parakohshme në Kosovë.

Serbia vazhdimisht tenton të alarmoj situatën kur trupat e KFOR-it ose të FSK-së zhvillojnë ushtrime në terren.

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net

Trusti tregon mënyrën dhe kushtet e aplikimit për 10 për qindëshin

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net