Opoja.net

Kjo është lopa më gjigante në botë (Foto)

Kuriozitete
Kjo është lopa më gjigante në botë (Foto)

Kjo është lopa më e madhe në Australi dhe siç duket edhe në mbarë botën.

Po t’i hedhësh një sy për herë të parë, ajo duket sikur të jetë një elefant, njofton Klan Kosova.

Gjedhi gjigant peshon mbi një ton dhe e quajnë Big Moo.

Lopa më e madhe në Australi është e gjatë 190 cm, njofton Klan Kosova.

Big Moo, është poashtu tejet befasuese pasi këmbët e saj janë poashtu shumë të gjata.

Për më shumë shikoni fotografitë:

39D5E97200000578-3884978-What_a_load_of_bull_The_behemoth_bovine_dwarfs_his_owner_Joanne_-a-5_1477751890553

39D5EA2A00000578-3884978-Ms_Vine_has_put_a_callout_to_anyone_who_thinks_they_own_a_bigger-a-4_1477751890552

39D5EA3B00000578-3884978-Jo_thinks_Big_Moo_who_is_a_steer_meaning_a_castrated_male_might_-a-3_1477751890504

39D5EA9A00000578-3884978-Holy_cow_Though_he_may_he_harmless_Big_Moo_turns_heads_in_his_ho-a-7_1477751890715

Truk i shkëlqyeshëm si ta shkrini akullin në xhamat e veturës për dhjetë sekonda

Opoja.net

Vetëm 4% e njerëzve në botë arrijnë ta lexojnë ndonjë fjalë në foto, ju çfarë shihni?

Opoja.net

Belgjikë, shitet pëllumbi më i shtrenjtë për 1,6 milion euro

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net