Opoja.net

Kodi që hap çdo telefon iPhone

Teknologji
Kodi që hap çdo telefon iPhone

Një kod i thjeshtë mund t’ju japë akses në informacionet e fshehura të Iphone-it tuaj, aq sa mund t’ju lejojë të bëni ndryshime në strukturën e tij. Tashmë ju mund të shihni një informacion ekstra rreth asaj se si Iphone-i juaj është i lidhur me internetin.

Mjeti drejt kësaj funksionon duke formuar *3001#12345#* dhe pastaj të shtypni butonin e telefonatës.

Ekrani i telefonit tuaj do të marrë ngjyrë gri dhe pas kësaj do t’ju dalë informacioni ekstra.

obishme është një tregues i detajuar i fuqisë së sinjalit të internetit, i cili shfaqet në këndin e sipërm të majtë.

Nëse formoni *#06# do të zbuloni numrin identifikues IMEI. Kjo është shumë e dobishme pasi mund të përdoret për të fikur telefonin tuaj në rast se ua vjedhin atë.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net