Opoja.net

Komuna e Dragashit mbështetur nga UNDP-ja realizuan projektin e ofertës turistike dhe zhvillimin e aktiviteteve në natyrë

Natyra Opoja
Komuna e Dragashit mbështetur nga UNDP-ja realizuan projektin e ofertës turistike dhe zhvillimin e aktiviteteve në natyrë

Komuna e Dragashit me mbështetje nga Projekti i UNDP-së INTERDEV 2 ka realizuar projektin për përmirësimin e ofertës turistike dhe zhvillimin e aktiviteteve në natyrë.

Në kuadër të kësaj nisme janë ndërtuar dhjetë pushimore prej druri me pajisjet përcjellëse si ulëse dhe shporta mbeturinash në dhjetë lokacione me potencial shfrytëzimi (Zaplluxhe, Blaç, Brezne, Kuk, Kuklibeg, Brod, Rapçë, Zlipotok, Bresanë dhe Restelicë).

Krahas këtij aktiviteti janë duke u themeluar edhe tre bujtina për promovimin e turizmit rural si dhe është themeluar organizata e të rinjëve për organizimin e aktiviteteve turistike në natyrë.

Image may contain: tree, outdoor and nature

Image may contain: sky, bridge and outdoor

Image may contain: tree, sky, plant, outdoor and nature

Loading...

Mos i humb

Dëshmitari: Komuna e Dragashit s’ka pasur kontratë për riparimin e veturave në biznesin e djalit të ish-drejtorit komunal

Opoja.net

Drejtoria e Arsimit në Dragash sot organizoi Olimpiadën Matematikore Komunale

Opoja.net

Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit

Opoja.net

Kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Shkollat e Dragashit janë paisur me Laptop dhe Projektor!

Opoja.net

Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net