Opoja.net

Komuna e Dragashit në bashkëpunim me “KF Opoja” organizon turnirin “Ta afrojmë Diasporën përmes futbollit”

Opoja Sport
Komuna e Dragashit në bashkëpunim me “KF Opoja” organizon turnirin “Ta afrojmë Diasporën përmes futbollit”

Duke filluar nga data 14.08.2019, e mërkurë, nga ora 19:00, në fushën sportive të fshatit Bellobrad, do të organizohet turniri i futbollit të vogël “Ta afrojmë Diasporën përmes futbollit” për nder të Diasporës.

Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjitha ekipet të cilët kanë të paktën dy bashkatdhetarë nga diaspora. Loja do të jetë me nga 4+1.

Regjistrimi i ekipeve do të bëhet nga sot, në numrin 044392473.

Ky turnir do të organizohet si bashkëpunim në mes të Komunës së Dragashit dhe Klubit Futbollistik “Opoja”

Ujkani del pozitiv me Covid-19

Kushtrim Guraj

Lëndohet edhe një mbrojtës i Juventusit

Kushtrim Guraj

Mblidhet Shtabi Emergjent në Dragash, shqyrton situatën me Covid-19

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net