Opoja.net

Komuna e Dragashit për një muaj do të merret edhe me qentë endacakë

Kosova Opoja
Komuna e Dragashit për një muaj do të merret edhe me qentë endacakë

Komuna e Dragashit planifikon që përgjatë një muaji të ofrojë trajtim për qentë endacakë. Në njoftimin për kontratë të datës 29 tetor, në përshkrimin e lëndës së kontratës thuhet se për qentë endacakë brenda territorit të Komunës së Dragashit do të ketë ”trajtim – kontroll, ushqim, vaksinim, kastrim, dehelmetizim, identifikim-matrikulim, hospitalizim (72 h), leshim i qenëve endacak. Eutanazia (kryerja e procesit te eutanazise,transporti dhe groposja e qenve endacakë)”.

Vlera e parashikuar e kontratës arrin shifrën 10,000.00 euro. Afati fundit për dorëzimin e tenderëve nga operatorët ekonomikë është 10 nëntori./Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Kur mund të tërhiqen paratë? Flasin nga Trusti

Opoja.net

OKB-ja kërkon 35 miliardë dollarë për mbështetje financiare për vitin 2021

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net