Opoja.net

Komuna e Dragashit subvencionon 9 qumështore

Komuna e Dragashit subvencionon 9 qumështore

Komuna e Dragashit ka subvencionuar 9 qumështore në kuadër të rimëkëmbjes ekonomike dhe tejkalimin e pasojave si rezultat i pandemisë.

Kjo komunë më 11 nëntor kishte bërë thirrjen për aplikim dhe pas formimit të komisionit vlerësues më 24 nëntor ka marrë vendim që 9 qumështore në Dragash ,në total t’i subvencionojë me 43.266.29 euro. /Opoja.net/

No photo description available.

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net

Komuna e Dragashit sot shtron “Iftar” për punonjësit në ketë Institucion

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net