Opoja.net

Komuna e Vushtrrisë ndan 145 sera për fermerë

Natyra
Komuna e Vushtrrisë ndan 145 sera për fermerë

Në kuadër të projekteve për mbështetjen e bujqësisë, Komuna e Vushtrrisë ka ndarë 145 sera për fermerë vushtrrias. Sipas njoftimit, serat janë të pajisura edhe me sistemin e ujitjes si dhe me rezervuar për ujë. “Në kohën e Coronavirus duhet të kemi kujdes nga virusi por edhe më e rëndësishme akoma është që të rrisim […]

Në kuadër të projekteve për mbështetjen e bujqësisë, Komuna e Vushtrrisë ka ndarë 145 sera për fermerë vushtrrias.

Sipas njoftimit, serat janë të pajisura edhe me sistemin e ujitjes si dhe me rezervuar për ujë.

“Në kohën e Coronavirus duhet të kemi kujdes nga virusi por edhe më e rëndësishme akoma është që të rrisim prodhimin vendor”, thuhet në njoftim.

Loading...

Mos i humb

Dy mijë fermerë në listën e zezë

Opoja.net

AKK-ja kërkon të rivlerësohen listat refuzuese të subvencioneve

Opoja.net

Tash e tutje bizneset do të paguajnë TVSH-në e importit të grurit dhe miellit

Opoja.net

Mustafa: Do ta fuqizojmë sektorin e bujqësisë

Opoja.net

Pandemia i shkaktoi miliona humbje industrisë së qumështit në Kosovë

Opoja.net

Mustafa takim virtual me përfaqësuesit e BE-së, ambasadës gjermane dhe GIZ-it

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net