Opoja.net

Kosova e Shqipëria me shpejtësinë më të dobët të internetit në rajon

Teknologji
Kosova e Shqipëria me shpejtësinë më të dobët të internetit në rajon

Kosova e Shqipëria kanë shpejtësinë e internetit më të dobëtin në rajon, transmeton Koha.net.

N1 raporton se e treta është Kroacia sa i përket internetit më të dobët, dhe një gjë e tillë është diskutuar edhe në parlamentin kroat.

Deri më 2020 të gjithë qytetarëve brenda Bashkimit Evropian duhet t’iu ofrohet internet me shpejtësi së 30 MB për sekondë, këto janë objektivat e Agjendës Digjitale për Evropën.

“Kroacia momentalisht e ka internetin më të ngadaltë në BE, dhe të tretin në Evropë. Vetëm Shqipëria dhe Kosova kanë internet më të dobët se ne”, është shprehur Gordan Maras, politikan kroat.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net